Skip to main content
test
Ohjaaja: kehitysvammaisten asumispalvelut (Etappi), Liperi; määräaikainen (id7635) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 5.6.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

OhjaajaaEtappiin, Honkalampikeskukseen 16.6. - 1.10.2023 väliselle ajalle

TehtävänkuvausEtappi-Startin asukkaat ovat kehitysvammaisia nuoria aikuisia. Asukkaat tarvitsevat ohjausta ja avustusta kaikilla elämän osa-alueilla, kuten päivittäisissä toiminnoissa ja tunnehallinnassa. Yksikössä käytetään selkokieltä, minkä lisäksi osa asukkaista kommunikoi tukiviittomilla ja AAC-kansiota hyödyntäen. Vaihtoehtoisten kommunikaatiotaitojen osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työntekijät ovat osaltaan mahdollistamassa asukkaille mielekkään ja omannäköisen elämän. Asukkaille mahdollistetaan mm. päivittäinen liikkuminen ja muita aktiviteetteja. Työntekijät järjestävät Etapissa päivittäin erilaista ilta-ohjelmaa. Yksikön työntekijät käyttävät tarvittaessa avekki-toimintamallia asukkaiden haastavan käytöksen ennaltaehkäisyssä ja hallinnassa.

Työyhteisön esittelyEtappi on kuusipaikkainen ympärivuorokautista hoitoa ja ohjausta tarjoava tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu väliaikaiseen asumiseen ja kuntoutukseen asukkailleen. Etapin yhteydessä toimii Startti, joka on pitkäaikaisasumisen kolmepaikkainen yksikkö. Jokaisella asukkaalla on oma huone, suihku ja wc, jonka lisäksi muut tilat ovat yhteisessä käytössä. Lisäksi Etappi-Startin läheisyydessä asuu tukiasukas omassa asunnossaan. Etapissa työskentelee kolmessa vuorossa sairaanhoitajia, lähihoitajia ja sosionomeja.

Työpaikan sijainti: Honkalampikeskus, Ylämylly

KelpoisuusehdotOhjaajalta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2384,87 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 16.6.2023, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Veli Kurki, puh. 0500 612 390, veli.kurki@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 26.5.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7635
  • 26.5.2023 - 5.6.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaLiperiKunta

Yhteystietomme

palveluesihenkilö Veli Kurki, puh. 0500 612 390, veli.kurki@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat