test
Ohjaaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Juuka (ID5494) - Siun sote

Tule OHJAAJAKSI Poikolanpihaan Juukaan. Jätä hakemus 31.1.2022 mennessä.

Avasimme kehitysvammaisten palvelujen tehostetun palveluasumisen yksikön Juuan keskustaan elokuussa. Tässä yksikössä pääset työskentelemään uusissa, viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa. Vielä muutamia ohjaajia puuttuisi, että saisimme toiminnan täysipainoisesti käyntiin!

Yksikön työntekijöinä on 13 ohjaajaa, 1 asumisen ohjaaja ja 1 sairaanhoitaja. Asiakkaita yksikössä on 15. Meillä on täällä jo mukava porukka koossa toivottamassa sinut tervetulleeksi joukkoomme. Saat tilaisuuden rakentaa kanssamme alusta saakka yksikköön työkäytännöt, toimintakulttuurin ja ilmapiirin.

Ohjaajat työskentelevät Poikolanpihassa kuntouttavalla työotteella ohjauksen ja hoidon tehtävissä. He vastaavat yksikössä päivittäisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä osallistuvat työn kehittämiseen yhdessä asiakkaiden ja muun henkilöstön kanssa. Työtä määrittelevät asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, sitoutumista ja kiinnostusta palvelujen kehittämiseen. Digitaitojakin arvostamme. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen kehitysvammatyöhön ja yksikön järjestelmiin. Voit suorittaa työssä tarvittavia lupakoulutuksia työsuhteen aikana. Juuassa toimivat myös Viherkallion palveluasumisen, tuetun asumisen sekä Touhulan työ- ja päivätoiminnan yksiköt.

Voit tutustua näihin yksiköihin Instagramissa @juuantoimintakeskus ja @tuettuasuminenjuuka tai Facebookissa Juuan Toimintakeskus Siun Sote sivustoilla. Ja näiden linkkien takaa löydät lisätietoa:

Ajankohtaista 2020 - siunsote.fi

Ajankohtaista - siunsote.fi

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen ja suoritetut vammaistyön opinnot. Myös sos- ja terveysalan opiskelijat voidaan ottaa huomioon valinnassa määräaikaisiin työsuhteisiin, ja mahdollisuus vakinaistaa valmistumisen jälkeen. Opiskeluaikana on mahdollista tehdä myös osa-aikatyötä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Palkka tässä tehtävässä 2277 euroa. Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Tehtävä täytetään 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja palveluesimies Tarja Huotari, tarja.h.huotari@siunsote.fi, 013 330 5428 tai palvelujohtaja Jari Nevanto, jari.nevanto@siunsote.fi, 013 330 4505.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 8.12.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5494
  • 8.12.2021 - 31.1.2022 23:59
  • JuukaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat