Ohjaaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Juuka; määräaikainen (ID5103) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Tule OHJAAJAKSI Poikolanpihaan Juukaan määräaikaisiin sijaisuuksiin. Jätä hakemus 31.10.2021 mennessä.

Haemme Poikolanpihaan sijaisuuksiin ajalle:

  • 25.10.2021 - 27.2.2022 ja
  • 20.10. 2021 - 1.9.2022.
Ilmoita hakemuksessasi mistä sijaisuudesta olet kiinnostunut. Olemme avanneet uuden kehitysvammaisten palvelujen tehostetun palveluasumisen yksikön Juuan keskustaan elokuussa. Tässä yksikössä pääset työskentelemään uusissa, viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa.

Yksikön työntekijöinä on 13 ohjaajaa, 1 asumisen ohjaaja ja 1 sairaanhoitaja. Asiakkaita yksikössä on 15. Meillä on täällä jo mukava porukka koossa toivottamassa sinut tervetulleeksi joukkoomme. Saat tilaisuuden rakentaa kanssamme alusta saakka yksikköön työkäytännöt, toimintakulttuurin ja ilmapiirin.

Ohjaajat työskentelevät Poikolanpihassa kuntouttavalla työotteella ohjauksen ja hoidon tehtävissä. He vastaavat yksikössä päivittäisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä osallistuvat työn kehittämiseen yhdessä asiakkaiden ja muun henkilöstön kanssa. Työtä määrittelevät asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, sitoutumista ja kiinnostusta palvelujen kehittämiseen. Digitaitojakin arvostamme. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen kehitysvammatyöhön ja yksikön järjestelmiin. Voit suorittaa työssä tarvittavia lupakoulutuksia työsuhteen aikana. Juuassa toimivat myös Viherkallion palveluasumisen, tuetun asumisen sekä Touhulan työ- ja päivätoiminnan yksiköt.

Voit tutustua näihin yksiköihin Instagramissa @juuantoimintakeskus ja @tuettuasuminenjuuka tai Facebookissa Juuan Toimintakeskus Siun Sote sivustoilla. Ja näiden linkkien takaa löydät lisätietoa:

Ajankohtaista 2020 - siunsote.fi

Ajankohtaista - siunsote.fi

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen ja suoritetut vammaistyön opinnot. Myös alalle opiskelijat voidaan huomioida tässä haussa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Palkka tässä tehtävässä 2277 euroa. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja palveluesimies Tarja Huotari, tarja.h.huotari@siunsote.fi, 013 330 5428 tai palvelujohtaja Jari Nevanto, jari.nevanto@siunsote.fi, 013 330 4505.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 17.9.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5103
  • 17.9.2021 - 31.10.2021 23:58
  • JuukaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat