test

Ohjaaja, kehitysvammaisten toimintakeskus,Utajärvi

Hakuaika päättyy  26.9.2023 14:30

Haemme ohjaajaa toimeen Utajärven toimintakeskukseen. Utajärven toimintakeskus tarjoaa päivä- ja työtoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille. Päivä- ja työtoiminnan palvelut järjestetään vammaisen henkilön yksilöllisten tarpeiden mukaan. Toiminta järjestetään sekä ryhmämuotoisena toimintana että yksilöllisenä palveluna toiminnan tavoitteista ja sisällöstä riippuen.

Ohjaajan tehtävänä on huolehtia asiakkaiden päivätoiminnan- ja työtoiminnan ohjauksesta sekä muista työtoimintaa koskevista järjestelyistä. Ohjaaja etsii työtoiminnan asiakkaille soveltuvia liikkuvan työtoiminnan paikkoja sekä osallistuu myös liikkuvan työtoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen. Ohjaajan tehtäviin sisältyy myös tukiasiakkaiden kotona tehtävä ohjaamistyö sekä asumisen ohjausta Siirankartanon asumisyksikössä. Työ on pääosin päivätyötä.

Eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen erityisryhmien asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä valmius toimia moniammatillisissa verkostoissa. Arvostamme hyviä työnantajayhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää organisointikykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme hakijalta joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja luovaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Elina Ervasti, p. 044 497 0175, elina.ervasti@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan