Skip to main content
test

Tule mukaan tekemään merkityksellistä asiakastyötä!

Meillä Pudasjärven perhepalveluissa on nyt avoinna ohjaajan toimi työ- ja päivätoimintaan Työkeskukseen. Ohjaajana pääset ohjaamaan ja avustamaan asiakkaita työ- ja viriketoiminnassa heidän tarpeiden ja toimintakyvyn mukaisesti. Lisäksi pääset työskentelemään tarpeen mukaan erityisryhmien asumispalveluissa sekä tekemään yhteistyötä eri verkostojen kanssa.

Ohjaajan työssä on mahdollista vaikuttaa oman työn sisältöön sekä hyödyntää omaa osaamistaan sekä luovuutta. Ohjaajan toimeen hakijalta odotamme idearikasta ja positiivista asennetta sekä halua kehittää erityistä tukea tarvitsevien ihmisen elämänlaatua yhdessä muun työyhteisön kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus - ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä tiiviin ja eteenpäin menevän työyhteisön, jossa et tunne olevasi yksin. Työssäsi sinua tukevat ohjaajakollegat sekä lähiesimiehenä Marja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 2 §:n mukainen nimikesuojattu; lähihoitajan kelpoisuus tai vastaava aikaisempi tutkinto. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.oulunkaari.com/perhe-ja-sosiaalipalvelut/vammaispalvelut/tyo-ja-paivatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marja Lohvansuu, vastaava ohjaaja p. 0400 712 535 (Arkisin klo 8-16 välillä), marja.lohvansuu@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostaa Pudasjärvi, Ii, Vaala, Utajärvi ja Simo. Oulunkaaren kuntayhtymä on nuorekas ja innovatiivinen organisaatio. Meillä on kolme sote-palvelualaa: terveyspalvelut, perhepalvelut ja vanhuspalvelut.

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottaneet käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti – olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen.

Olemme savuton työyhteisö.

Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä! T: #oulunkaarenosaajat


Osoite: Työkeskus, Kauralantie 3, 93100 Pudasjärvi
Oulunkaaren kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat