Ohjaaja, kesätyö - Hausjärven kunta

Haemme ohjaajaa kesätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen Hausjärven kunnan vammaisten asumispalveluihin. Työ alkaa 24.5.21 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.9.2021 saakka. Hausjärven kunnalla on kaksi asumispalveluyksikköä, kehitysvammaisten henkilöiden koti Jelppilä Ryttylässä sekä mielenterveyskuntoutujille ja lievästi kehitysvammaisille suunnattu Paavolantien asuinryhmä Oitissa. Työssä edellytetään valmiuksia työskennellä molemmissa yksiköissä. Pääsääntöinen työskentelypaikka tulee kesätyössä todennäköisesti olemaan Jelppilä. Jelppilä ja Paavolantien asuinryhmä tarjoavat eriasteista tukea ja hoivaa asiakkaan tarpeen mukaan sekä tukea omissa kodeissa asuville satelliittiasiakkaillemme. Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjaaminen ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaan kuntouttavalla työotteella, hoiva- ja hoitotyöt, päivä- ja viriketoiminnan ohjaaminen, lääkehoito ja kotikäynnit.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja/ perushoitaja) tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme hyviä asiakkaan kohtaamisen taitoja sekä joustavaa suhtautumista arjen asiakastyön muuttuviin tilanteisiin. Kokemus vammais- ja /tai mielenterveystyöstä luetaan eduksi.

Kilpailukykyisen peruspalkkamme 2255,95€/kk lisäksi maksamme kesälomakaudelta 1.5.-30.9.2021 rekrytointilisää 300€/kk tehtävään valitulle henkilölle, jolla on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun (559/1994) lain 7 §:n mukainen soveltuva tutkinto sekä voimassa oleva LoVe-lääkekoulutus.


Teemme sopimuksen jaksotyöstä, työ saattaa sisältää yövuoroja.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset 18.5.2021 klo 12 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, vammaispalvelut, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.
Tiedustelut: Yksikön esimies Ria Hernesaho, puh. 050 530 7429, ria.hernesaho@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on noin 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Pienessä kunnassa on mukava työskennellä. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat