Ohjaaja / Kissanmaan perhetukikeskus - Tampereen kaupunki

Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa lastensuojelun lyhytaikaisia laitospalveluja.
Nuorten osastoilla tarjotaan 12 - 17 -vuotiaille lyhytkestoista osastohoitoa. Nuorten osastolla 1 on seitsemän asiakaspaikkaa, Nuorten osastolla 2 on kuusi asiakaspaikkaa ja Nuorten osastolla 3 on viisi asiakaspaikkaa (yhteensä 18 paikkaa). Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö.

Haemme ohjaaja vakituiseen toimeen 1.11.2021 alkaen. Ohjaajan tehtävä sijoittuu Nuorten osasto 2:lle.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi tai muu soveltuva amk-tutkinto. Tehtävä on vaativaa asiakastyötä, jossa edellytetään toimialaa koskevaa lainsäädännön tuntemusta. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys-, päihde- ja lastensuojelutyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Päivi Rupponen, p. 050 517 7081 ja perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala, p. 040 800 7665.

Hakuaika päättyy 26.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Päivi Rupponen, p. 050 517 7081 ja perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala, p. 040 800 7665.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kissanmaa nuorten päivystysosasto 2

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Karhunkatu 45, 33520 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat