Skip to main content
test
Ohjaaja, Kuusimäen lastenkoti - Espoon kaupunki

Hei lastensuojelun ammattilainen - Olemme Espoon lastensuojelussa avaamassa Kuusimäen lastenkotiin toista asumisyksikköä. Kuusimäen lastenkoti vastaa lähtökohtaisesti alakouluikäisten tarpeisiin ja meillä on mukana vahvasti kuntoutuksellinen, koko perheen huomioiva työote. Myös tilat ja sijainti mahdollistavat tämän hyvin.

Fyysisesti Kuusimäen lastenkoti sijaitsee Espoon Nupurissa, noin 10 minuutin automatkan päässä Espoon keskuksesta, lähellä luonnonkaunista eteläisen Nuuksion järviylänköä. Ensimmäinen asumisyksikkö Kaarna avattiin joulukuussa 2021 ja nyt haetaan työntekijöitä syksyllä 2022 avattavaan toiseen asumisyksikköön Käpyyn.

Työryhmä on moniammatillinen, mikä tarkoittaa sitä, että kummassakin asumisyksikössä on 8 ohjaajaa, 2 sairaanhoitajaa ja 1 toimintaterapeutti sekä vastaava ohjaaja. Työryhmän hoito- ja kasvatustyön tukena ovat koko talon yhteinen keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä sekä siivouspalvelut. Yksikköä johtaa palveluesimies.

Toiminta on vakauttavaa, hoidollista ja kuntouttavaa. Perheiden mukaan ottaminen sijoitukseen, perheiden kanssa työskentely ja tukeminen kasvatustehtävässä sekä lapsen ja perheen omien voimavarojen löytäminen ja vahvistaminen ovat vahvasti esillä yksikön toiminnassa. Työtämme päivittäin ohjaavia arvoja ovat arvostava kohtaaminen, yksilöllisyys, osallisuus ja myönteisyys.

Työtehtävänäsi on omaohjaajana toimiminen, hoito- ja kasvatustehtävät, yhteydenpito ja työskentely lapsen verkostojen kanssa, lastenkodin arjen toimintaan kuuluvat tehtävät, toiminnan kehittäminen yhdessä muun työryhmän kanssa sekä osallistuminen aktiivisesti oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Haemme motivoitunutta, uuden löytämisestä innostunutta henkilöä, joka uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa tukenasi ovat vastaava ohjaaja sekä muu työryhmä.

Työhön kuuluu säännöllinen ryhmätyönohjaus. Lisäksi yksikön työryhmille järjestetään lasten psykiatrin konsultaatiota.

Tarjoamme vaihtelevan, vaikuttavan ja merkityksellisen työn. Koulutamme henkilöstöämme työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja käytössäsi ovat myös Espoon kaupungin henkilöstön henkilöstöedut.

Työpaikan nimi ja osoite: Kuusimäen lastenkoti, Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko, jaksotyöaika
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Tehtävässä edellytetään asiakasta ja työkavereita kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista, positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme asioiden ja kokonaisuuksien hallintaa- ja organisointikykyä.

Arvostamme työkokemusta lastensuojelutyöstä ja kokemusta haastavasti käyttäytyvien lasten kanssa työskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Antti Sadeharju, palveluesimies, antti.sadeharju@espoo.fi, p. 0406369552 tai Miia-Mari Huurne, vastaava ohjaaja, miia-mari.huurne@espoo.fi, p.0406364956.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.


Osoite: Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat