Ohjaaja (lähihoitaja) - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualueella, maahanmuuttajapalveluiden alaikäisten hybridiyksikössä on haettavana kaksi ohjaajan työsuhteen sijaisuutta 20.7.2020 - 31.5.2021.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Kotkan Hybridiyksikkö laajentaa toimintaansa kesän 2020 aikana.
Kotkan hybridiyksikkö on tarkoitettu alaikäisille ilman huoltajaa Suomessa oleville turvapaikanhakija- tai jo oleskeluluvan saaneille lapsille ja nuorille. Hybridiyksikön tehtävänä on tukea lasta tai nuorta turvapaikkaprosessin aikana ja oleskeluluvan saatuaan Suomeen kotoutumisessa. Hybridiyksikkö tarjoaa iänmukaista hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa lastensuojelulain mukaisesti. Hybridiyksikössä lapsi tai nuori jatkaa saman yksikön asiakkaana oleskelulupa-statuksensa muuttuessa. Tuttu henkilökunta tukee nuoren kasvua ja kehitystä koko turvapaikanhakuprosessin ajan. Lapset ja nuoret asuvat siellä, kunnes täyttävät 18-vuotta tai kunnes omat vanhemmat muuttavat pysyvästi Suomeen.

Ohjaajan työhön sisältyy luottamuksellisen, turvallisen ja ammatillisen asiakassuhteen rakentamista ja asiakaskohtaisiin tarpeisiin vastaamista. Omaohjaajana toimitaan tehtävänkuvan mukaisesti. Lapsia ja nuoria ohjataan koulutukseen, työllistymistä edistäviin palveluihin ja/tai harrastustoimintaan. Kasvatuksellisten tehtävien lisäksi ohjaajat vastaavat osaltaan ryhmäkodin yleisistä kodinhoidollisista tehtävistä. Kotkan hybridiyksikössä työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä.

Työskentelyä ohjaa kehittävä työote, joten toivomme sinulta kehitysmyönteisyyttä ja näkemystä hoito- ja kasvatustyöstä. Ohjaajan työ hybridiyksikössä edellyttää oma-aloitteellisuutta ja vastuullisuutta sekä ennakkoluulotonta työotetta.
Arvostamme työkokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä. Haastavien asiakastilanteiden hoitaminen ja kielitaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää ajokorttia (B). Työ on jaksotyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2 246,62 euroa/kk. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Työsuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Työsuhteissa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 8.7.2020 klo 15.00. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat arkisin numerosta 045 7881 7896 (klo 7 - 14). Hakemus ja ansioluettelo on mahdollista toimittaa kirjallisena osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja hybridiyksikön johtaja Saija Makkonen, 040 5207213, saija.makkonen@ kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue, Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.