test

Ohjaaja (lähihoitaja), Huvikadun palvelukoti Lahti

Hakuaika päättyy  24.4.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme ohjaajaa (lähihoitajaa) määräaikaiseen työsuhteeseen Huvikadun palvelukotiin Lahteen. Huvikadun palvelukoti sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä keskustasta, Lahden Mukkulassa. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 asti.

Huvikadun palvelukodissa tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaishoitoa 28 kehitysvammaiselle asukkaalle. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoidosta huolehtiminen, ohjaaminen, lääkehoito ja päivittäisissä toiminnoissa avustaminen sekä lisäksi pienet kodinhoidolliset työtehtävät. Teemme työtä asukkaiden yksilölliset ominaisuudet huomioiden ja itsemäärämisoikeutta kunnioittaen. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, mutta halutessasi myös yötyötä satunnaisesti.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuvissa tilanteissa.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti tarjoaa lähes täydellisen kaupunkielämyksen. Junamatka Helsingistä ja Lappeenrannasta kestää vain tunnin, ja autolla matkaa taitetaan Hämeenlinnasta tunnissa, Mikkelistä puolitoista ja Jyväskylästä sekä Tampereelta kahdessa tunnissa. Lahti on tunnettu paitsi lahtelaisistaan myös hiihdosta, rap-kulttuurista ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on osa päijäthämäläistä identiteettiä, ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Lahti on hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupunki, joka tarjoaa upeita kesäisiä elämyksiä Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoimalla satama-alueella. Salpausselän harjumaisemat ja monipuolinen kulttuuritarjonta ovat nautinnollisia ympäri vuoden.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävässä tarvitset myös tartuntatautilain 48§:n mukaisen rokotussuojan.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Haastattelemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Lämpimästi tervetuloa meille!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö

Tiina Nurminen

puh. 0440187435

tiina.nurminen1@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan