Skip to main content
test
Ohjaaja/Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Renkomäen palvelukotiin Lahteen.

Renkomäen palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 21:lle aikuiselle kehitysvammaiselle asukkaalle.
Työtehtäviin kuuluu mm. asukkaiden avustaminen arjen eri toiminnoissa, ohjaaminen, terveydentilan seuraaminen ja lääkehoidosta huolehtiminen. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tino Lehtinen
Yksikön esihenkilö
tino.lehtinen1@phhyky.fi
Puh. 044 482 5093

Lisätietoja

Renkomäen palvelukoti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Piisamikatu 6, 15680 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat