test

Ohjaaja (lähihoitaja), Renkomäen palvelukoti, Lahti

Hakuaika päättyy  22.4.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme ohjaajaa (lähihoitajaa) määräaikaiseen työsuhteeseen Renkomäen palvelukotiin Lahteen 31.12.2024 saakka.

Renkomäen palvelukoti tarjoaa palveluasumista 20:lle aikuiselle kehitysvammaiselle asukkaalle. Työtehtäviin kuuluu mm. asukkaiden avustaminen arjen eri toiminnoissa, ohjaaminen, terveydentilan seuraaminen ja lääkehoidosta huolehtiminen. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Odotamme sinulta reipasta työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Yksikön esihenkilö

Tino Lehtinen

puh. 044 482 5093

tino.lehtinen1@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan