Ohjaaja, Lakkatien erityislastenkoti - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Ohjaajan tehtäviin kuuluu: Sijaishuoltoon sijoitettujen lasten ja nuorten ympärivuorokautisesta, kokonaisvaltaisesta hoidosta, kasvatuksesta ja huolenpidosta vastaaminen sekä turvallisen kasvuympäristön luominen lapsille ja nuorille. Työtehtävinä myös verkostotyö lasten ja nuorten yhteistyötahojen kanssa esimerkiksi koulu, terveydenhuolto, perhetyö lasten ja nuorten perheiden kanssa sekä tiivis yhteistyö lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Eduksi luetaan Nepsy osaaminen, Art, perhearviointi -koulutus

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen tehtävääsi Sisulan osastolla. Olemme hyvä tiimi ja haemme mukaamme saman henkistä uutta tekijää. Olemme koulutusmyönteisiä ja toivomme sinunkin olevan. Saat käyttää omia vahvuuksiasi ja pääset mukanamme oppimaan uutta. Kaikki ohjaajamme koulutamme KKT/ DKT menetelmien käyttöön.

Työtä teemme omaohjaaja pareissa ja osaston vastaava ohjaaja toimii lähiesimiehenä. Osastolla on oma sairaanhoitaja ja meillä on myös psykologi tukenamme. Turun kaupunki huolehtii hyvinvoinnistamme työterveyden palveluin ja tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Turun kaupungilta saat myös työsuhde-edun Fölikorttiin.

Osan hakijoista haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Katariina Pohjalainen, katariina.pohjalainen@turku.fi, p. 050 5616752 virka-aikana ( yhteyden otot vain ajalla 12.10-21.10)
Outi Auvinen, outi.auvinen@turku.fi, p. 040 6174524, virka-aikana
Reetta Heininen, reetta.heininen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lakkatien erityislastenkoti
Osoite: Lakkatie 11, 20720 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.