Skip to main content
test
Ohjaaja lastensuojelulaitokseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

MÄÄRÄAIKAIKAINEN OHJAAJAN TOIMI KYMSOTEN LASTENSUOJELULAITOKSESSA (Nuorten vastaanottokoti Kotomäki)

Nuorten vastaanottokoti Kotomäki on yksi viidestä Kymsoten Lastensuojelulaitoksesta, joka sijaitsee Kotkassa. Kotomäki tukee vanhempia lasten kasvatustehtävässä, tarjoamalla lyhytaikaista sijaishuoltoa. Vastaanottokodin seitsemän asiakaspaikkaa tarjoaa lyhytaikaista sijaishuoltoa, jossa toiminta keskittyy 13- 17 -vuotiaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tilanteiden kartoitukseen ja tuen tarpeen arviointiin.

Työ on ammatillisesti vaihtelevaa ja vaativaa, edellyttäen hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja. Työssä korostuvat asiakaslähtöisyys ja kyky työskennellä moniammatillisessa verkostossa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan läheisten ja eri yhteistyötahojen kanssa, mutta työ vaatii ohjaajalta myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Arvostamme hakijalta kehittävää työotetta sekä aktiivista ja positiivista asennetta. Hakijalle meillä on tarjota merkityksellinen ja kehittyvä työtehtävä yksikössämme.

Nuorten vastaanottokoti Kotomäessä on avoinna määräaikainen ohjaajan toimi. Määräaikaisuus on 31.10.2022 - 3.9.2023. Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sosionomi (AMK), tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Työ on 3-vuorotyötä (114,75 t / 3 vko). Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Katsomme eduksi valintaa tehdessä, että hakijalla on kokemusta lastensuojelutyöstä tai muuten työskentelystä lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevat lääkehoitoluvat sekä hygieniapassi. Työ edellyttää ajokorttia.

Valituilta edellytetään tartuntalain § 48 tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Kärkkäinen
maarit.karkkainen(at)kymsote.fi
Puh. 040 738 8297

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat