Ohjaaja Myllymäen nuorten asunnot, Lappeenranta

Hakuaika päättyy  30.6.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme Myllymäen nuorten asunnoille ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 15.7.2024 alkaen tai sopimuksen maukaan.

Ohjaajana työskentelet nuorten kanssa heidän itsenäistymistään tukevana aikuisena yhdessä muun tiimin kanssa. Työhön kuuluu nuorten ohjausta päivittäisissä toimissa, asioiden hoidossa, psykososiaalisen tuen antaminen sekä verkostoyhteistyö. Työ on jaksotyötä. Työssä on eduksi aikaisempi kokemus nuorten kanssa työskentelystä, hyvät vuorovaikutustaidot ja mielenterveys- ja päihdetyön osaaminen.

Ohjaajan tehtävässä keskeistä on kohdata asukkaat yksilöllisesti, heidän hyvinvointiaan ja osallisuuttaan tukien. Meillä voit hyödyntää omaa osaamistasi sekä mielenkiinnon kohteitasi asukkaiden toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy Lain 817/2015 8§:n mukaan. Tehtävä edellyttää pedagogisen alan ammattikorkeakoulututkintoa, sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa, laillistettua sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Voimassa oleva hygieniapassi ja lääkelupa katsotaan eduksi.

Tehtävien aloitusyksikkö on Myllymäen nuorten asunnot, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Ekhvan eri yksiköissä.

Tehtävään valitun valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Ekhvan on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin asiakas- /potilastyöhön tai asiakas -/ potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Me työnantajana välitetään sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö

Terhi Määttä

p. 040 703 5312

terhi.maatta@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan