test

Ohjaaja (Niittykumpu ja Peltola)

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme kehitysvammaisten tehostettuun palveluasumisen yksikköön Niittykumpuun sekä Peltolan ryhmäkotiin Korpilahdelle. Haemme nyt vakituiseen tehtävään

OHJAAJAA

Vakituisen tehtävän lisäksi haemme myös tekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin.

Kyseessä on jaksotyö ja kolmivuorotyö. Työvuorosuunnittelussa pyritään huomioimaan mahdollisimman paljon tiimin toiveita. Käytämme autonomista työvuorosuunnittelua. Sijaisuuksissa on mahdollisuus neuvotella myös 2-vuorotyöstä.

Meille hurautat töihin 9-valtatietä pitkin sekä Jämsästä että Jyväskylästä noin 20 minuutissa ja Muuramesta alle vartissa.

Niittykumpu on kymmenen aikuisen koti Korpilahdella. Ohjaajan tehtävässä keskeistä on kohdata asukkaat tasavertaisina yksilöinä, heidän toimintakykyään, osallisuuttaan ja itsemääräämisoikeuttaan tukien sekä vuorovaikutusta ja kommunikaatiota vahvistaen. Työ sisältää ohjauksen lisäksi hoidollisia tehtäviä ja erikseen sovittuja vastuualuetehtäviä. Erikseen sovitut vastuualuetehtävät katsotaan jokaisen työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Niittykummussa työskentelet osana 10 ohjaajan tiimiä, tehden tiivistä yhteistyötä samassa pihapiirissä sijaitsevien Peltolan ryhmäkodin ja Korpilahden toimintakeskuksen henkilöstön kanssa. Perehdytyssuunnitelma tehdään töiden alkaessa ja muutama perehdyttäjä nimetään. Olemme saaneet palautetta siitä, että työyhteisömme ottaa vastaan hyvin uuden tulijan tasavertaisena kollegana ensipäivistä alkaen. Lisäksi porukkaan on helppo päästä mukaan ja apua on tarjolla matalalla kynnyksellä. Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pyrimme mahdollistamaan koulutuksiin pääsyn jouhevasti.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sosiaalialan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme hakijalta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvuutta sekä kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä on hyödyksi aikaisempi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsotaan, että hakijalla on voimassa oleva hygieniapassi, AVEKKI-koulutus ja ensiapukoulutus. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta; LOVe/LOP sekä PKV, tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Maria Muhonen
palveluvastaavan varahenkilö
puh. 050 461 6905
Sanna Koskimies
palveluvastaava
puh. 040 743 6449

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaa noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan