Ohjaaja, Olarinluoman palveluasunnot, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Hakuaika päättyy  19.6.2024 15:45

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen joukkoomme Olarinluoman palveluasunnoille.

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen joukkoomme Olarinluoman palveluasunnoille. Olarinluoman palveluasunnot sijaitsee Olarinluoman palvelukeskuksessa ja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kuntien mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Olarinluoman palvelukeskuksen muodostavat tilapäismajoitus, tukiasunnot sekä ympärivuorokautinen palveluasumien.

Palveluasunnoilla tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia, päihteitä käyttäviä asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympärivuorokauden. Palveluasuntojen asiakkaiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Asiakkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voi vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö.

Olarinluoman palvelukeskuksen yksiköt toimivat Asunto Ensin- periaatteella, eli yksikön asiakkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, pyrimme tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta huolenpitoa ja ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Yksikössä työskentelee kolme sairaanhoitajaa, kahdeksan lähihoitajaa sekä palveluvastaava.

Työryhmässämme jokainen tulee kuulluksi ja jokaista arvostetaan. Työryhmänä arvostamme huumorintajua, luovuutta ja avarakatseisuutta. Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Panostamme hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palveluasunnot sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Työpaikan nimi ja osoite: Olarinluoman palveluasunnot, Luomanportti 11
Työaika: Jaksotyö 114h 45m/3 viikkoa, yötyö.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta lähihoitajan/ohjaajan tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä
Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme lisäksi huumorintajuista, joustavaa, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta.
Mikäli ilmoitus herätti kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista, niin hae meille töihin!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Taija Vitikainen p. 040 6368281 tai palveluesihenkilö Pia Keski-Pere p. 043 8266075.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan