Ohjaaja, Olarinluoman vastaanottokoti - Espoon kaupunki

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin.

Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta espoolaisille asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto.
Vastaanottokoti on avoinna ympäri vuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua vastaanottokotiin matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta tai lähetettä.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta. Työ on kolmevuorotyötä.

Olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palvelujamme entistä paremmiksi. Olemme moniammatillinen tiimi ja haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.
Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Työpaikan nimi: Olarinluoman vastaanottokoti
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 viikkoa sisältäen yötyötä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävässä edellytetään myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa

Arvostamme innostunutta ja asiakaslähtöistä sekä kehittämismyönteistä asennetta.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluaesimies Pia Keski-Pere, p. 043 826 6075 (tavoitettavissa arkisin klo 8-16)

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Erityispalvelut
Osoite: Luomanportti 9, 02200 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat