Ohjaaja (Omakoti, Multia)

Hakuaika päättyy  26.6.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Multian Omakodille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

OHJAAJAA


Omakoti on 8-paikkainen kehitysvammaisten pienryhmäkoti Multian keskustan tuntumassa. Omakoti on koti kehitysvammaisille ja työympäristönä kodikas ja viihtyisä. Työ on itsenäistä 3- vuorotyötä. Käy tutustumassa yksikköömme: https://www.facebook.com/omakotimultia/

Ohjaajan keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta sekä toimintakykyä. Tarkoituksena on vastata palveluiden toteutumisesta kehitysvammaisten asiakkaiden asumispalveluissa ja siten mahdollistaa asiakkaalle mahdollisimman itsenäinen elämä osallisuutta tukien. Työ sisältää perushoidollisia ja ohjauksellisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä.

Tarjoamme sinulle:
-innostavan ja osaavan työyhteisön
-vastuullisen ja merkityksellisen työn kehitysvammaisten parissa

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosiaali- ja terveysalan AMK- tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Ne ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi ja haastatteluita järjestetään jo hakuaikana.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi
https://www.facebook.com/omakotimultia/

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jaana Palosaari, palveluvastaava

puh. 040 353 9081

jaana.palosaari@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan