test

Ohjaaja, Oravin palvelukoti, Mikkeli

Hakuaika päättyy  2.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Oravin palvelukotiin Mikkeliin 6.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oravin palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Oravin palvelukoti on 15 aikuisen henkilön koti, jossa tuetaan yksilöllisesti heidän kuntoutumistaan, itsemääräämisoikeuden toteutumista sekä oman elämän hallintaa ja hyvinvointia. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Piia Lappalainen, puh. 044 389 9683, piia.lappalainen@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan