Ohjaaja, osa-aikainen (50%) - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupungin vammaispalvelut rekrytoi yhden osa-aikaisen ohjaajan (50%) Nåviksen asumistukeen 29.11.2021 alkaen.

Tervetuloa mukaan kehittämään toimintaamme!


Raaseporin kaupunki tarjoaa tuettua asumista erityishuollon asiakkaille. Työ on mielenkiintoista, innovatiivista, vaihtelevaa ja haastavaa.

Hakemamme henkilö on osa tiimiä, joka työskentelee erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien vammaisten kanssa. Työ suoritetaan asiakkaan omassa kodissa. Palvelua ja tukea tarvitsevat henkilöt kuuluvat asunto- ja naapurustoverkostoon.

Etsimme henkilöä, joka on energinen ja pitää tiimityöstä. Odotamme henkilöltä hyviä sosiaalisia taitoja, joustavaa ja itsenäistä tapaa toimia, vastuullisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajattelutapoihin. Henkilön odotetaan ottavan aktiivisen roolin toiminnan kehittämisessä.

Työ on itsenäistä ja se edellyttää oma-aloitteisuutta, mutta myös hyvää yhteistyökykyä. Odotamme sinulta sosiaalista ja pedagogista otetta työtehtäviin, joissa asiakkaan itsemääräämisoikeus ja osallisuus asetetaan etusijalle. Asiakkaat valitsevat itse asuinpaikkansa, joten työkenttänämme on koko Raasepori, ja tarvitset työssäsi ajokorttia.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja tai vastaava tutkinto sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisesti (817/2015) ja valtioneuvoston sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen mukaisesti (153/2016). Ansioksi luetaan kokemus erityishuollosta annetun lain piirissä olevien henkilöiden kanssa työskentelystä, mutta tärkeintä on avoimuus uusille kokemuksille ja halukkuus kouluttautua alalla. Edellytämme hyvää ruotsin kielen taitoa ja tyydyttävää suomen kielen taitoa. Ajokortti tarvittava. Työ on jaksotyötä. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Raaseporin kaupunki soveltaa henkilökunnalleen tartuntatautilain §:n 48 mukaista rokotusvaatimusta.

Lisätietoja toiminnasta löydät osoitteesta: https://www.raasepori.fi/sosiaali-ja-terveydenhuolto/vammaispalvelut/naviksen-asumistuki/

Lisätietoa antaa tiiminvetäjä Nina Rehn, puh. 019 289 2265, nina.rehn@raseborg.fi.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 384171. Hakuaika päättyy 4.10.2021 klo 9.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa tiiminvetäjä Nina Rehn, puh. 019 289 2265, nina.rehn@raseborg.fi.

Lisätietoja

Vammaispalvelu

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat