Ohjaaja / Päivätoimintakeskus Pähee - Tampereen kaupunki

Uusi päivätoimintakeskus Pähee hakee ohjaajaa vakituiseen tehtävään. Päihde- ja maahanmuuttajapalveluiden päivätoimintakeskus toimii päihteiden käyttäjille matalan kynnyksen periaatteella ja toimintaan voi osallistua anonyymisti. Päivätoimintakeskuksessa on mahdollisuus viettää aikaa, peseytyä ja huoltaa vaatteita. Asiakkaille on tarjolla myös välipalaa. Toiminta on yhteisöllistä ja asiakkailla on mahdollisuus saada ohjausta sekä tukea arkeen. Päivätoimintakeskus on avoinna arkisin ja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden sekä kolmannen sektorin kanssa.

Ohjaaja osallistuu päivittäiseen toimintaan ylläpitäen yhteisöllistä turvallisuutta. Tehtäviin kuuluu muun muassa palveluohjaus ja yhteisöhoito. Ohjaaja osallistuu myös erilaisiin verkostotapaamisiin muiden toimijoiden kanssa asiakastyöhön liittyen sekä kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua eri toimijoiden välillä.

Tässä työssä tarvitset priorisointikykyä, itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja yhteisöllisen työskentelyotteen omaksumista.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai Suomessa laillistettu sosionomi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä, erityisesti ohjaus- ja hoitotyöstä sekä ryhmätoiminnan ohjauksesta.

Lisätietoa tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, puh. 044 4863 705 ja osastonhoitaja Antti Jahila, puh. 0500 925 947. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.6.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, puh. 044 4863 705 ja osastonhoitaja Antti Jahila, puh. 0500 925 947. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Päihde- ja maahanmuuttajapalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat