Ohjaaja (päivätoimintakeskus Veturi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee ohjaajaa päivätoimintakeskus Veturiin vakituiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päivätoimintakeskus Veturi on Essoten toiminnallisen kuntoutuksen yksikkö mielenterveys- ja päihdeasiakkaille Kiiskinmäen päivätoimintakeskuksessa (Kiiskinmäenkatu 2). Päivätoiminnan keskeinen toimintaperiaate on kuntoutumisen tukeminen ja elämän laadun parantaminen yhteisöllisyyden, vertaisuuden ja mielekkään toiminnan kautta. Päivän sisältö muodostuu yhdessäolosta, yhdessä tekemisestä sekä erilaisista ryhmistä. Tarpeen mukaan asiakkaita tuetaan arjen hallinnan ylläpitämisessä, annetaan palveluohjausta sekä konkreettista apua virastoasioiden hoidossa. Asiakkaille tarjotaan aamupalaa sekä lämmin ruoka kerran viikossa pientä korvausta vastaan. Veturi on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin. Veturissa työskentelee kolme ohjaajan nimikkeellä olevaa työntekijää.

Ohjaajan tehtävänä on päivätoiminnan suunnittelu, toteuttaminen, ohjaaminen, arviointi ja kehittäminen sekä raportointi yhteistyössä työtiimin ja asiakkaiden kanssa. Työhön sisältyy palveluohjausta, asiakkaiden motivointia ja arjen hallinnan tukemista sekä avustamista erilaisten asioiden hoidossa. Yksikössä järjestetään työtoimintaa ja ohjataan kuntouttavan ja sosiaalihuollollisen työtoiminnan asiakkaita. Veturin työntekijät osallistuvat myös päivittäin ruokahuoltoon ja siivoukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005, laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, organisointikykyä ja tiimityötaitoja sekä halua kehittyä ja kehittää. Eduksi luetaan kokemus päihdetyöstä, erilaisten tukemisen ja motivoinnin työkalujen sekä avohoidon menetelmien tuntemus sekä ymmärrys nykypäivän työelämän muutoksia kohtaan.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Esimies Pirjo Liukkonen, p. 044 351 6639, pirjo.t.liukkonen@essote.fi, esimies Pia Pulkkinen, p. 044 794 4381, tai palvelupäällikkö Anri Tanninen, p. 040 129 4341, etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, p. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, p. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Kiiskinmäenkatu 2, 50130 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!