Ohjaaja, Perhetukikeskus Leinola, Tampere

Hakuaika päättyy  29.5.2024 23:59

Onko nuorten auttaminen lähellä sydäntäsi? Tahdotko olla turvallinen aikuinen, joka tukee nuoren hyvinvointia? Pirkanmaan hyvinvointialueen lastensuojelun sijaishuoltoon haetaan ohjaajaa.

Leinolan perhetukikeskuksessa on kuntoutusosastolla avoimia ohjaajien tehtäviä. Leinolan perhetukikeskus sijaitsee Tampereella Leinolassa. Talossa toimii kaksi 7-paikkaista pitkäaikaista kuntouttavaa osastoa, joissa toimivat moniammatilliset työyhteisöt. Haemme vakituisiin työsuhteisiin ohjaajia, jotka kokevat mielekkääksi pitkäjänteisen suhdetyöskentelyyn nuorten ja perheiden kanssa.

Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa. Tärkeintä meille on löytää meidän perhetukikeskukseemme juuri sopiva työkaveri! Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii osaava ja ammattitaitoinen tiimi. Myös esihenkilöt osallistuvat arjen työhön ja ovat työntekijöiden tukena. Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja ammatillisesti haastavan tehtävän, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan nuoren tilanteeseen. Henkilökunnalle järjestämme säännöllisesti mahdollisuuden työnohjaukseen ja jokainen lasten sijaishuollossa työskentelevä osallistuu MAPA-koulutukseen. Työhyvinvointisi on meille tärkeää ja meillä pääset esittämään toiveita työvuorojesi suhteen.

Ohjaajana tuot asiantuntijuutesi moniammatilliseen työskentelyyn ja työskentelet nuorten kuntoutusosastolla suorassa asiakastyössä yksikköön sijoitettujen nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Leinolassa työpäivääsi kuuluu nuorten arjesta huolehtiminen ja turvallisena aikuisena toimiminen. Olet hoito-, huolenpito-, kasvatus-, neuvonta- ja kuntoutustehtävien toteuttaja. Käytössämme on omaohjaaja-toimintamalli. Ohjaajana pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteita suhdetyöskentelyssä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistotason tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojeluyksikössä työskentelystä, kuntoutustyöstä sekä mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä. Työssä onnistumisen edellytyksiä ovat hyvä paineensietokyky, vahva psykososiaalinen kuntoutusote sekä toimialaa koskevan lainsäädännön ja toimintaperiaatteiden tunteminen ja hallinta. Asiakastyötä edesauttavat kiintymyssuhteiden ymmärtäminen sekä traumatietämys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, organisointikykyä sekä kykyä sopeutua vaihtuviin työtilanteisiin.

Toivomme, että olet suorittanut LOP lääkehoitoluvan. Tarvittaessa voit kuitenkin suorittaa luvat myös meillä työsuhteen alussa. Lisäksi tarvitset hygieniapassin. Ennen toimen vastaanottamista, sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Vaadittavat todistukset terveydentilasta tulee esittää kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä.

Voimme yhdessä sopia, milloin aloitat tehtävässä. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika on kokoaikatyö, kolmivuorotyö.

Tule kanssamme edistämään nuorten hyvinvointia ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Raino Ketola p. 040 806 3220, raino.ketola@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan