ohjaaja, pinta- ja restaurointi yhteiset - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Haukiputaan yksikköön, haetaan pintakäsittelyalalle ohjaajaa ajalle 1.9.2021-31.7.2022.

Keskeiset työtehtävät:
Avustavat työtehtävät rakennusmaalauksen opetustoiminnassa ja muun rakentamistoiminnan tukityöt. Opiskelijoiden ohjaaminen ja toimiminen opettajan lyhytaikaisena sijaisena.

Edellytämme:
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Arvostamme:
- kehittävää ja innostavaa työotetta
- oma-aloitteisuutta ja työhön sitoutumista
- tuloksellisten toimintatapojen kehittäminen moniammatillisessa työyhteisössä
- asiakaspalvelutaitoja

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtävään edellytetään soveltuvaa perustutkintoa ja riittävää käytännön työkokemusta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksytty selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisäksi edellytämme hyvää vuorovaikutusta rakennusalan opetus- ja muun henkilöstön sekä opiskelijoiden kanssa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Susanna Tervonen puh. +358505169158. Häneen voi olla yhteydessä 19.7.2021 klo 11-12 ja 26.7.2021 klo 11-12. Hakemukset tulee ensisijaiseti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Tähän työhön tarvitsemme mukaan tuoreita tekijöitä yli 800 asiantuntijan joukkoomme. Koulutuskuntayhtymä OSAO vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Saamme henkilöstöltämme jatkuvasti hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka korkea vaatimustaso lähtee jokaisesta OSAOlaisesta. Kehittämistyömme tärkein tavoite on parhaan osaamisen tarjoaminen opiskelijoille ja työelämälle. Korkeaa laatua, vaikuttavuutta ja kiitettäviä tuloksia saavutamme yhdessä. Tarjoamme tilaisuuden kehittää ja kehittyä. Kun vaadimme, myös palkitsemme. OSAO tarjoaa sinulle kutsumusammatin, jossa edut ja työnkuva kohtaavat!

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Haukiputaan yksikkö tarjoaa auto-, rakennus-, sähkö-, tekstiili- ja muotialan ja hotraca-alan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita n. 1300 ja henkilökuntaa 115.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat