Ohjaaja - Porin kaupunki

Haussa ohjaaja sijaisuuteen ajalle 19.4-1.8.2021.

Tynkäkujan asuntola on 24-paikkainen kehitysvammaisten ohjattu asuntola, jossa henkilökunta työskentelee ympärivuorokautisesti. Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan kolmessa eri asuinrakennuksessa. Asukkaita ohjataan ja tuetaan omatoimisuuteen niin kodin askareissa, kun kodin ulkopuolella tapahtuvissa toiminnoissa/tehtävissä kunkin asukkaan omat voimavarat ja persoonallisuus huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksen on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys tai pätevien hakijoiden puuttuessa lähihoitajan pätevyys.

Tehtävä edellyttää työkokemusta kehitysvammaisten sekä autismin kirjon asiakkaiden hoidosta.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi sekä Valviran todistus mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ohjaaja Anniina Leppänen p. 044 701 9676
anniina.leppanen@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Tynkäkujan asuntola

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat