Ohjaaja, Porvoo (Porvoo 11, ID 3023) - Eteva kuntayhtymä

Ohjaaja, Porvoo (Porvoo 11, ID 3023) - Eteva kuntayhtymä

Haemme ohjaajaa Porvoon asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tuotamme asumispalveluita ympärivuorokautisesti aisti- monivammaisille sekä autismin kirjon henkilöille, jotka tarvitsevat tukea erilaisiin arjen haasteisiin ja elämän hallintaan. Omenatarhan yksikkö on kodikas ja rauhallinen, asujiensa oloinen.

Onnistuminen työssä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Arvostamme vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä.

Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme www.eteva.fi/Meille töihin.

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
palvelupäällikkö Marko Hyvärinen, puh. 040 304 7380 (Porvoo 11)

HAKUOHJEET
Hakuaika on 8.5 - 22.5.2019 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 29.5.2019. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä -->
https://eteva.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=791&key=&o=A_RJ&rspvt=pd2gxikrvvkgss4gk84cowo4w48k88g

AVAINSANAT: lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi

Lisätietoja

http://www.eteva.fi

palvelupäällikkö Marko Hyvärinen, puh. 040 304 7380 (Porvoo 11)

Porvoo 11 (Omenatarha)
Osoite: Porvoo

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tutustu työnantajaan