Ohjaaja / Rantaperkiön nuorisokeskus - Tampereen kaupunki

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymissa rekrytoinnissa rekrytoijalta piilotetaan näkyvistä hakijan henkilöön viittaavat tiedot kuten nimi, ikä, sukupuoli, äidinkieli ja valokuva. Rekrytoinnin toteuttamisen kannalta välttämättömät henkilötiedot kysytään hakulomakkeella, mutta näitä tietoja ei toimiteta rekrytoijalle. Vältäthän muiden kuin kysyttyjen henkilötietojen esille tuomista hakulomakkeella, hakemuksessa tai cv:ssä.

Tampereelta löytyy useita nuorisotiloja, joissa voi viettää vapaa-aikaa esimerkiksi erilaisten pelien parissa tai vaikkapa kavereiden kanssa hengaillen. Nuorisopalveluiden nuorisotilat sijaitsevat Tampereen eri kaupunginosissa, mutta ne ovat avoimia kaikille, asuipa sitten missä päin tahansa. Rantaperkiön toiminta on suunnattu 13-28 vuotiaille.

Haemme ohjaajaa vakituiseen tehtävään 4.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan Rantaperkiöön perustettuun digitaalisen nuorisotyön keskukseen.

Ohjaajan tehtävänä on alueen lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmäohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen. Ohjaaja vastaa osaltaan digitaalisen nuorisotyön striimaus- ja mediasisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Ohjaajan tehtävänä on toteuttaa ja kehittää matalan kynnyksen elektronisen urheilun toimintamallia Tampereella yhdessä digitiimin kanssa. Menestymistä näissä tehtävissä edesauttaa hyvä organisointikyky sekä verkostoitumistaidot.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa.

Eduksi katsotaan monipuolinen ammattiosaaminen nuorten kanssa työskentelystä sekä kokemus digitaalisesta nuorisotyöstä. Arvostamme media-, eSports- ja pelialan tuntemusta sekä digitaalisen sisällöntuotannon- sekä striimausosaamista.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoa tehtävästä antavat koordinaattori Janne Kaakinen, puh. 040 707 1658 ja johtava koordinaattori Päivi Niskanen, puh. 050 528 7368. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat koordinaattori Janne Kaakinen, puh. 040 707 1658 ja johtava koordinaattori Päivi Niskanen, puh. 050 528 7368. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Liikunta ja nuoriso

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat