test
Ohjaaja - Rauman kaupunki

Haemme ohjaajaa Sillanpielen toimintayksikköön. joka on päihdehuollon kuntouttava asumisyksikkö. Sen tehtävänä on tarjota raumalaiselle asunnottomalle tai muussa sosiaalisessa kriisitilanteessa olevalle asumispalvelupaikkoja, tukiasumispalveluja, kotiin annettavaa päihdetyötä, avokatkaisuhoitoa- ja kuntoutusta sekä työtoimintaa.

Päihdehuollon ohjaajan tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja arvioida ohjaustyön asiantuntijana asiakkaiden tarpeista lähtevää voimavaralähtöistä yksilöllistä tukea ja palvelua. Asiakasryhmänä ovat nuoret, perheet, työikäiset, ikäihmiset, vammaiset, päihdeongelmaiset, pitkäaikaissairaat, mielenterveyskuntoutujat, maahanmuuttajat, työttömät.

Kelpoisuusvaatimuksena on Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) §8 mukainen kelpoisuus. Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana. Ajokortti on välttämätön.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma. Kelpoisuustodistus ja työtodistukset esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Teija Saine, kuntouttavan päihdetyön esimies
puh. 050 342 5392

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalipalvelut, Aikuis- ja perhetyö, Sillanpielen toimintakeskus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Anderssonintie 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat