Ohjaaja, ravintola- ja catering-ala - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Kaukovainion palvelut yksikköön haetaan ohjaajaa (ravintola- ja catering-ala) 2.11.2020-31.7.2021.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Ohjaaja tulee toimimaan yksikön eri oppimisympäristöissä ja on osana muuta ohjaustiimiä, joka vastaa ohjauksen jokapäiväisestä toiminnasta, sen kehittämisestä ja opiskelijoiden ohjaamisesta. Tehtävä edellyttää tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, kokemusta Moodle -ohjelmiston käytöstä sekä valmiutta kiertää yksikön eri opetuspisteissä Oulun kaupunkialueella. Lisäksi edellytämme hakijalta avoimuutta, joustavuutta ja kykyä toimia nuorten kanssa sekä yksin että työryhmän jäsenenä.

Ohjaajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena ravintola- ja catering-alalle on vähintään ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisalalta.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Palvelussuhteessa sovelletaan 4 kk koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Esa Koppelo puh. 050-341 0625, esa.koppelo(at)osao.fi ja opintopäällikkö Jari Viitasalo puh. 050-598 6489, jari.viitasalo(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.