Skip to main content
test
Ohjaaja, Riilahden toimintakeskus - Espoon kaupunki

Tule ohjaajaksi Riilahden toimintakeskuksen päivätoimintaan Espoon Soukkaan! Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut.

Haemme ohjaajan sijaista kehitysvammaisten aikuisten päivätoimintaan 18 työntekijän tiimiin. Työ alkaa 2.5.2022 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.1.2023 asti.

Riilahden toimintakeskus on osa Espoon kaupungin vammaispalveluja ja 1.1.2023 alkaen osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta. Ohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen sekä perus- ja lääkehoito. Päiväaikaisessa toiminnassa käy päivittäin noin 55 eri-ikäistä ja monenlaista tukea tarvitsevaa aikuista kehitysvammaista henkilöä. Otamme huomioon asiakkaidemme yksilölliset voimavarat ja tarpeet. Asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa mahdollistaa heille omannäköistä ja toimivaa arkea. Suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja oman pienryhmäsi kanssa. Yhteistyö asiakkaiden lähiverkoston ja asumispalvelujen kanssa on tärkeä osa työtä.

Työ on päivätyötä ma-pe klo 7-17 välillä ja tehdään ryhmässä tai parityönä. Tehtävä soveltuu esim. sosionomin, geronomin, yhteisöpedagogin tai muun AMK-tutkinnon suorittaneelle.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta. Tässä työssä voit käyttää hyväksesi omia taitojasi, olivatpa ne musiikkiin, liikuntaan, ulkoiluun tai vaikkapa taiteelliseen ilmaisuun liittyviä.

Työpaikan nimi: Riilahden toimintakeskus, Rysätie 11. 02260 Espoo.

Työaika: 38 h 15 min

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Jos tehtävään valitulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoutuu hän suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo!
Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoimintapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/tukea-arkeen/vammaispalvelut/paivaaikainen-toiminta-ja-tyollistyminen

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Päivä- ja työtoiminta
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-713-22
  • 2.5.2022 - 31.1.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2461,01 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 5.5.2022 - 19.5.2022 15:45
  • Vanhus- ja vammaispalvelutSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Kirsi Kemppainen p. 040 6394005.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Päivä- ja työtoiminta

Meillä vammaispalveluissa työskentelee lähes 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.


Osoite: Rysätie 11, 02260 Espoo, 02260 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat