Skip to main content
test
Ohjaaja, ryhmäkoti Merihelmi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluaisitko työskennellä Merikarvialla ryhmäkoti Merihelmessä, jossa asukaslähtöinen arjen ohjaaminen ja hoitotyö ovat sinun työtäsi? Merihelmessä on yhdessä tekemisen meininkiä sekä työkavereiden vahva tuki!

Merihelmi on kahdeksanpaikkainen pienryhmäkoti, joka jakaantuu kahteen neljän asukkaan soluun. Ryhmäkoti on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat erittäin vahvaa tukea asumisessaan sekä ohjausta itsenäistymisen taitojen kehittymisessä.

Merihelmessä ohjaajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asukkaan voimavaroja. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta. Ohjaajana vastaat asukkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Lisäksi tarjoamme sinulle ammatillisesti hyvät kehittymismahdollisuudet ja organisaation myönteisen tuen kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.
Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin hakeneet huomioidaan valinnoissa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§ ja 48a§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/merihelmi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ryhmäkodin esihenkilö Tiina Koivumäki, puh. 050 473 5266 tai
Rekrytoija Sosiaalipalvelut Marika Paunu, puh. 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Näsintie 8, 29900 Merikarvia
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat