Ohjaaja, sähköala - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAOn Haukiputaan yksikköön haetaan sähköalan ohjaajaa ajalle 2.11.2020-28.5.2021.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Sähköalan ohjaajan tehtäviin kuuluu työn ohjaaminen oppilaitoksen rakennustyömaalla ja ammattiopettajien avustajana toimiminen. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua laitteiden hankinta- ja huoltotehtävät.

Ohjaajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sähkötekniikan koulutus ja riittävä kokemus sähköasennustöistä. . Eduksi tehtävään katsomme kokemuksen ohjaustehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä Moodle -oppimisympäristön käytöstä. Lisäksi edellytämme hakijalta tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, avoimuutta, joustavuutta ja kykyä toimia nuorten kanssa sekä yksin että työryhmän jäsenenä.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta.

Palvelussuhteessa sovelletaan 3 kk koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.


Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kai Härkönen puh. +358 401835647. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Haukiputaan yksikkö
Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.