Skip to main content
test
Ohjaaja, Salimäen palvelukoti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä!

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen vammaispalveluiden Salinmäen palvelukotiin Lahteen.

Salinmäen palvelukoti on 18-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa tarjotaan asumispalveluita kehitysvammaisille ja autisminkirjon erityistukea tarvitseville asiakkaille.

Haemme työporukkaamme asukaslähtöistä hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ohjaajaa. Työ on vaihtelevaa ja teemme yhteistyötä Liikkuvan päivätoiminnanan ohjaajien kanssa mahdollistaen asiakkaillemme mielekästä arjen toimintaa.

Katsomme sinulle eduksi kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä mielenterveys- ja autismityön tuntemuksesta.

Salinmäen palvelukoti sijaitsee Launeella hyvien liikenneyhteyksien ja ulkoilureittien läheisyydessä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Tervetuloa työskentelemään meille !

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Esihenkilö Sirpa Hypen-Nurminèn
puh. 044 4163256
sirpa.hypen-nurminen@phhyky.fi

Lisätietoja

Salinmäen palvelukoti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Mäntsäläntie 55, 15610 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat