Skip to main content
test
Ohjaaja, Sepänkylän tukiasunnot - Espoon kaupunki

Haemme ohjaajaa (AMK) vakinaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Sepänkylän tukiasunnoille.

Sepänkylän tukiasumisyksikkö on 26-paikkainen kuntouttavan, tuetun asumisen yksikkö päihdekuntoutujille. Sepänkylän tukiasunnoilla tuemme yksilöllisesti asiakkaan voimavaroja toimintakyvyn parantamiseksi. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toimintakykyä, itsenäisen asumisen edellytyksiä sekä selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja työskentelet aktiivisesti asukkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ on monipuolista, suunnitelmallista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys.
Työ sisältää asukkaiden ohjaamista arjen hallinnassa, verkostotyötä eri toimijoiden kanssa sekä palveluohjausta, sisältäen tuki- ja virastoasiat. Työ sisältää tiimi-/työparityöskentelyn lisäksi yksintyöskentelyä.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Sepänkylän tukiasunnot, Palomiehentie 1 A
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, 2-vuorotyö
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi).

Tehtävässä edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa toimimisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme huumorintajuista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Erityispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1464-22
  • 3.10.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2510,23 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 21.9.2022 - 5.10.2022 15:45
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaaa palveluvastaava Taija Vitikainen, puh. 040 636 8281 tai palveluesimies Pia Keski-Pere, puh. 043 826 6075

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Erityispalvelut

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Palomiehentie 1 A, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat