Ohjaaja, Sillankorvan ensisuoja, Turku

Hakuaika päättyy  20.6.2024 23:59

Hei sinä päihde- ja mielenterveystyön ammattilainen! Haemme ohjaajaa Sillankorvan ensisuojaan vakituiseen työsuhteeseen 29.7.2024 alkaen.

Sillankorvan ensisuoja on asunnottomille täysi-ikäisille varsinaissuomalaisille henkilöille suunnattu tilapäismajoituspalvelu Turun Raunistulan kaupunginosassa.

Ohjaajana Sillankorvan ensisuojassa toimit kolmivuorotyössä osana iloista ja ammattitaitoista tiimiä. Työ pitää sisällään asiakkaiden laaja-alaista ohjausta erilaisissa tilanteissa. Teet paljon verkostotyötä sosiaalityön ja muiden asiakkaiden elämässä mukana olevien palveluntuottajien kanssa sekä kartoitat asiakkaan jatkoasumiseen liittyviä asioita yhdessä hänen kanssaan. Tuet asiakkaita päihteettömyyden tavoittelussa ja ohjaat heitä kaikissa mahdollisissa elämänhallinnan haasteissa.

Yksikössämme työskentelee 12 ohjaajaa. Käytämme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja vapaapäiviisi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Katsomme eduksi päihde- ja mielenterveystyön osaamisalan, kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä ja erilaiset kielitaidot.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaapro Gröhn, palveluvastaava, p. 050 595 5009 (8:00-15:30), kaapro.grohn@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Tutustu työnantajaan