Ohjaaja, Sinikuusen asumispalvelut (Porvoo)

Hakuaika päättyy  29.5.2024 12:00

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 3.6. - 31.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti vammaispalveluiden Sinikuusen asumispalvelujen yksikköön Porvoon Kevätkummussa.

Sinikuusen yksikkö tarjoaa asumispalveluja suomenkielisille kehitysvammaisille henkilöille. Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamma-alalle Sinikuusen asumispalveluihin Porvooseen.

Ohjaajan tehtävässä pääset tukemaan ja auttamaan eri-ikäisiä asiakkaita vaihtelevissa arjen toiminnoissa ja heille tärkeiden asioiden toteuttamisessa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Ohjaajana sinulla on aidosti aikaa kohdata asiakas ja asiakkaan erityistarpeet. Työ on vaihtelevaa ja ihmisläheisessä työssä ei ole valmiiksi käsikirjoitettuja päiviä.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä voit myös olla kehitysvamma-alan uusi nouseva tähti. Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi positiivista on, jos sinulla olisi jo osaamista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikointimenetelmistä, autismikuntoutuksesta tai mielenterveystyöstä.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja huolellisen perehdytyksen. Panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Henkilöstöetuina saat E-passin liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaedun. Työterveyspalvelut ovat Mehiläisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaavaa aiempi tutkinto ja rekisteröinti JulkiTerhikissä (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yleisen SOTE-sopimuksen mukaan. Työ on kolmevuorotyötä, työaika on 38,25 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka on 2500 e/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jätä hakemuksesi viimeistään 29.5.2024 klo 12.00. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana, eli jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esihenkilö Mathias Antas p. 040 304 7358 tai mathias.antas@itauusimaa.fi

** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Yhteystiedot

yksikön esihenkilö Mathias Antas p. 040 304 7358 tai mathias.antas@itauusimaa.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Itä-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa ja järjestää julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut alueellaan, johon kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!