Ohjaaja (Sirkola) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vammaispalveluihin ympärivuorokautiseen asumisyksikkö Sirkolaan, Mikkelin Rantakylään. Yksikkö on uusi ja sen toiminta alkaa 1.10.2020.

Palveluasumisyksikkö tarjoaa 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa vaikeavammaisille aikuisille. Lisäksi asumisyksikön pihapiirissä on kuusi itsenäisempään asumiseen tarkoitettua rivitaloasuntoa.

Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden hoito, huolenpito ja kuntoutus palvelusuunnitelman mukaan asiakkaan omaa toimintakykyä tukien. Työhön sisältyy lisäksi omahoitajatyöskentelyä, lääkehoidon toteuttamista, viriketoiminnan suunnittelemista ja ohjaamista, ruokailussa sekä arjessa avustamista. Ohjaajan tehtävänä on lisäksi vastata asiakkaiden etuuksien ja tukien hakemisesta.

Tarjoamme sinulle Sirkolassa mielenkiintoisen työn uudessa, tulevaisuuteen katsovassa työyhteisössä. Samalla pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi sekä kehittämään uutta yksikköä yhdessä työyhteisön ja asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto sosionomi AMK (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto huomioon ottaen lain ja asetusten vaatimukset.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Titta Immonen, puh, 040 359 9522, titta.immonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Rytkösentie 2, 50600 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!