Ohjaaja/Sosiaaliohjaaja - Porin kaupunki

Ohjaaja/Sosiaaliohjaaja - Porin kaupunki

Porin vammaispalveluiden päivä- ja työtoimintaan haetaan sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ensimmäisenä sijoituspaikkana on Ulvilan työhönvalmennuskeskus, joka tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville asiakkaille. Henkilökunta työskentelee yhdessä vuorossa viitenä päivänä viikossa.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8§ mukainen sosionomin kelpoisuus sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet.

Työkokemus kehitysvammaisten ohjauksesta sekä kädentaidoista katsotaan eduksi.

Työaika on yleistyöaika 38,75 tuntia viikko.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä. Eduksi katsotaan suoritetut LoVe-lääkeosaamisen tentit.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 eija.koskela@pori.fi tai p. 044 701 9989 tiina.limnell@pori.fi

Vastaava ohjaaja Leena Peltonen p. 044 701 6270
Johtava ohjaaja Tarja Mannila p. 044 701 6015
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Päivätoiminta, Ulvilan kehitysvammaisten työkeskus
Osoite: 28400 Ulvila

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan