Skip to main content
test
Ohjaaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa Toimintakeskus Polkuun!

Haemme sijaisuuteen päivätoiminnan ohjaajaa.
Toimintakeskuksessamme järjestetään monipuolista toimintaa kehitysvammaisille asiakkaillemme, joilla on myös autismikirjoa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme omien valintojen tekeminen, ilon kokeminen ja voimaantuminen. Arjessamme panostamme paljon vuorovaikutukseen ja sosiaalisten taitojen harjoitteluun. Toiminnan sisältöinä ovat esim. liikunta, luonto, musiikki ja taide sekä aistit. Polussa rakennamme yhdessä eettistä ja kestävän kehityksen huomioivaa toimintakulttuuria.

Toimintakeskus Polussa on neljä eri toimintaryhmää, jossa työtä tehdään työparin kanssa yhdessä. Saat siis aina perehdytystä ja tukea muilta kollegoiltasi. Ryhmämme voivat suunnitella toiminnan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän toimintakykynsä mukaisesti. Asiakkaamme voivat tarvita yksilöllistä tukea toimintaan osallistumisessa ja ohjausta ja apua päivittäisissä toimissaan. Työtehtäviin kuuluu myös asiakastyön kirjaaminen, käytämme siihen Apotti- järjestelmää. Perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja osaavat työkaverit, joilta voit aina kysyä. Teemme työtä tiiminä, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä vahvuuksia työssämme. Myös stressinsietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä tarvitaan arjen muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jos paikka kuulosti omaltasi, laitathan hakemuksen tulemaan pian, sillä haastattelemme tehtävään jo hakuaikana. Työsuhteen aloitusaika 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa

Luemme eduksi:
Kokemuksen autismi- ja kehitysvammatyöstä, työ- ja päivätoiminnasta, haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta, sekä puhetta tukevista ja korvaavista menetelmistä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mette Apell
p. 09 31073167, mette.apell@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten työ- ja päivätoiminta

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ruotutorpankuja 13, 00720 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat