Ohjaaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hietaniemenkadun palvelukeskus on asunnottomille tarkoitettu ympäri vuorokauden auki oleva palvelukeskus, jonka tarkoituksena on kaikkein heikoimmassa asemassa olevien helsinkiläisten elinolojen parantaminen. Palvelukeskus tarjoaa hätämajoitusta ja tilapäisasumista reilulle sadalle asunnottomalle. Lisäksi tarjoamme matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja sekä ravinto- ja hygieniapalveluja.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden vastaanotto, neuvonta ja ohjaus, asiakkaiden avustaminen eri toiminnoissa sekä palvelusuunnitelmien laatimiseen ja toteutukseen osallistuminen yhdessä asiakkaan ja työryhmän kanssa.

Suunnitelmallisen asiakastyön lisäksi hoidat yleistä valvontaa, järjestyksen ylläpitoa ja ympäristötyötä lähialueella. Työtehtäviisi kuuluu myös päivittäinen raportointi ja asiakastilanteiden kirjaaminen asiakastietojärjestelmään. Ohjaajan työ on jaksotyötä sisältäen aamu-, ilta ja yövuoroja.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta työskennellä matalan kynnyksen periaatteella toimivassa yksikössä ja haastavissa elämäntilanteissa elävien asiakkaiden parissa.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, voimme käydä haastattelun puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/Helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/asunnottomien-tuet-ja-palvelut/palvelukeskukset/palvelut

Tutustu työnantajaan

vastaava ohjaaja Marja-Liisa Tikka, p. 09-310 74025
sosiaaliohjaaja Minna Huovinen, p. 09-310 42997

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Hietaniemenkadun palvelukeskus
Osoite: Hietaniemenkatu 5 B, 00100 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.