Skip to main content
test
Ohjaaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei lähihoitaja tai opiskelija, haluatko tulla kesäksi Kivelän päivätoimintaan?
Haemme Kivelän Seniorikeskuksen 10 paikkaiseen ruotsinkieliseen päivätoimintayksikköön Solstråleniin kesäsijaista ajalle 13.6.2023 - 13.8.2023.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

Päivätoiminnassa ulkoilemme päivittäin, teemme retkiä ja vietämme yhdessä aikaa seurustellen, liikkuen ja pelaten. Tavoitteenamme on edistää ikäihmisten toimijuutta, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita sekä tukea omaisten ja/tai omaishoitajien arkea. Toimimme tiiviissä yhteistyössä omaishoitajien, omaisten sekä monialaisen yhteistyöverkoston kanssa. Asiakkaiden kanssa vuorovaikutus tapahtuu ruotsin kielellä, kirjaaminen Apotti- tietojärjestelmään suomen kielellä.

Päivätoimintamme on auki arkisin viitenä päivänä viikossa. Asiakkaat ovat päivätoiminnassa klo 9-15 välisenä aikana neljänä päivänä viikossa ja klo 11-17 kerran viikossa.

Tehtävässä tarvitset hyvää suullista suomen ja ruotsin kielen taitoa sekä tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Myös alan opiskelijat huomioidaan tehtävää täytettäessä. Voit olla lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

Huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen taito sekä tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista työtehtävää varten.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heli Mäkelä, p. 09 310 76956, heli.a.makela@hel.fi
Ohjaaja Christel Trap-Petersen, p. 09 310 73006

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus / Päivätoiminta Solstrålen

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat