Ohjaaja, Taideruukin työvalmennuskeskus Kuusankoski

Hakuaika päättyy  25.6.2024 23:59

Haemme Taideruukin työvalmennuskeskukseen ohjaajaa ajalle 5.8.2024-31.5.2025. Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön, hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit ja esihenkilön tuen. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja tarjoaa sopivasti haasteita.

Työ- ja päivätoiminta ovat osa Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaalipalveluja. Meidän tavoitteenamme on ylläpitää ja edistää asiakkaiden toimintakykyä sekä tukea heidän osallisuuttaan, omatoimisuuttaan ja itsenäisyyttään. Tarjoamme asiakkaillemme mielekästä tekemistä arkeen, jotta heidän elämänlaatunsa paranee.

Työtoiminnan edellytyksenä on sosiaalihuollon asiakkuus ja palvelutarpeen arvioinnissa todettu palvelun hyöty asiakkaalle. Asiakkaamme ovat mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä kehitysvammaisia henkilöitä. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen työtoiminnan toteuttamissuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Taideruukin työvalmennuskeskus tarjoaa toimintaa myös pitkäaikaistyöttömille kuntouttavasta työtoiminnasta annetun lain perusteella.

Ohjaajana tuet ja edistät asiakkaiden osaamista, itsetuntoa ja sosiaalista osallisuutta. Ylläpidät ja parannat heidän toimintakykyään ja elämänhallinnan taitojaan, kunnioittaen samalla heidän itsemääräämisoikeuttaan. Suunnittelet työtehtäviä asiakkaiden mielenkiinnon ja taitojen mukaan yhdessä työryhmän ja asiakkaiden kanssa. Laadit asiakkaiden työtoiminnan suunnitelmat ja vastaat niiden tavoitteiden toteuttamisesta. Lisäksi toteutat asiakkaiden lääkehoitoa suunnitelman mukaisesti.

Tehtävään vaaditaan soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava tutkinto, Valviran rekisteröinti,
elintarvikehygieniapassi sekä voimassaolevat lääkeluvat, jotka voi suorittaa heti työsuhteen alussa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa ja iloista ihmisten kohtaamista, sillä työssäsi kohtaat erilaisia ihmisiä päivittäin. Työtä tehdään liukuvassa yleistyöajassa ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava voimassa. Kirjaaminen toteutetaan sosiaali Lifecaressa ja terveys Lifecarea käytetään tilastointeihin.

Voit tutustua toimintaamme Kymenlaakson hyvinvointialueen nettisivuilla sekä instagramissa Kymenhva_taideruukki

Jos olet innostunut ja haluat olla osa tiimiämme, lähetä hakemuksesi pian! Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Susanna Koivula

Taideruukin työvalmennuksen tiimivastaava

p. 040 556 3073

susanna.koivula@kymenhva.fi

Mia Peltonen

Palveluesimies

p. 040 483 3111

mia.peltonen@kymenhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan