test

Omnia hakee ohjaajaa talotekniikan alalle.

Ohjaajan tarkoituksena on varmistaa opiskelijan oppimista ja tukea heidän toimintakykyään erilaisissa oppimisympäristöissä sekä niihin liittyvissä muissa toiminnoissa yhteistyössä opettajien ja sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia ja opintojen läpäisyä.

Ohjaajalla tulee olla soveltuva toisen asteen LVI-alan koulutus sekä vaadittavat alakohtaiset kortit tai mahdollisuus suorittaa ne työn ohessa. Tehtävässä korostuu vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot laajan asiakas- ja yhteistyöverkon kautta. Tehtävä edellyttää siihen liittyvien järjestelmien, koneiden ja välineiden käyttötaitoa. Lisäksi hakijalla tulee olla ajokortti B-luokka.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä kestää 31.12.2022 saakka.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Heikki Alakiikonen, p. 046 8515 164, heikki.alakiikonen@omnia.fi

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Upseerinkatu 11, 02600 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat