Ohjaaja toimintakeskukseen - Liedon kunta

Liedon kunnan toimintakeskukseen haetaan ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimintakeskukseen kuuluvat kehitysvammaisten päivätoiminta, työtoiminta sekä avotyö. Toimintakeskuksessa työskentelee kuusi ohjaajaa, vastaava ohjaaja sekä palveluohjaaja. Toimintakeskuksessa on neljäkymmentä asiakasta.

Työskentely tapahtuu pääasiassa tiimin kanssa yhdessä, mutta myös itsenäiset työskentelytaidot ovat tärkeitä. Työhön kuuluu toiminnan pitkäjänteistä suunnittelua, yksilöllistä asiakastyötä, ryhmän ohjaamista, asiakkaiden avustamista sekä lääkehoidon toteuttamista.

Toivomme positiivista asennetta, aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Työkokemus kehitysvammaisten ja autisminkirjon asiakkaiden kanssa, sekä erilaiset luovan alan taidot (kädentaidot, musiikki, teatteri yms.) katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja). Tarkistamme tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, asiakaslähtöisen ja joustavan työporukan sekä uudet nykyaikaiset tilat. Tämän lisäksi tarjoamme toimivan rakenteen, johon kuuluvat säännölliset kokoukset, lähiesimiehen tuki, työnohjaus ja koulutusmahdollisuudet. Sosiaali- ja terveyspalveluissa on käytössä SHQS -laadunhallintajärjestelmä. Työaika on päivätyötä ja noudattaa KVTES:n keskimääräistä yleistyöaikaa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Noudatamme työsuhdetta täytettäessä kuuden kuukauden koeaikaa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

vastaava ohjaaja Sanna-Kaisa Vähäaho, p. 050 3150 331

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe - ja sosiaalipalvelut
Osoite: Vanha Tyllintie 1 B, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.