test

Ohjaaja (toimintakeskus Helperi, Joutsa)

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteeseen toimintakeskus Helperiin

OHJAAJAA

Helperi tarjoaa päivä- ja työtoimintaa kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Etsimme luotettavaa ja motivoitunutta työntekijää osaksi toimintakeskuksen päivätoiminnan työyhteisöä. Tarjoamme aloitteelliselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiselle työn sitoutuneessa ja yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä. Meillä pääset omalta osaltasi suunnittelemaan ja järjestämään asiakkaillemme toimivaa, turvallista ja osallistavaa päivätoimintaa.

Ohjaajan työ sisältää toiminnan suunnittelua ja kehittämistä, ohjausta ja perushoidollisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä. Tärkeänä osana ohjaajan työtä on asiakkaidemme toimintakyvyn, osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Edellytämme hakijalta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvuutta. Toivomme hakijalta myös kokemusta kehitysvammaisten ja autisminkirjon asiakkaiden parissa työskentelystä, sekä korvaavien ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamista. Eduksi katsotaan, että hakijalla on voimassa oleva hygieniapassi, ensiapukoulutus sekä lääkehoidon (mini-LOP) perusopinnot suoritettuna.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
-
Elina Nikkonen, ohjaaja
p. 040 350 1695
elina.nikkonen@hyvaks.fi
-
Armi Lehtinen, palvelupäällikkö
p. 040 570 1778
armi.lehtinen@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan