Skip to main content
test
Ohjaaja, Toimintakeskus Kalasatama - Sosiaali- ja terveystoimiala

Ohjaaja (amk), haluaisitko tehdä merkityksellistä päivätyötä, jossa pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti?

Olet joko vahvan psyykkisen tuen autisminkirjon- ja kehitysvammaisten asiakkaiden ohjaustyön konkari tai valmis oppimaan uutta? Tai onko sinulla mahdollisesti kokemusta psykiatrisesta työstä?

Tule kanssamme kehittämään nuorten ja nuorten aikuisten vahvan psyykkisen tuen autismikirjon- ja kehitysvammaisten asiakkaiden monipuolista ja osallisuutta edistävää päivätoimintaa!

Toiminnassamme esille nousee yhteiskuntaan osallistumiseen tarvittavien taitojen harjaantuminen; asiakkaan vuorovaikutusta tuetaan ja harjoitellaan itsenäistymiseen sekä aikuisuuteen tarvittavia taitoja, kunkin asiakkaan toimintakyvyn mukaan.

Ohjaajana teet sekä ryhmä- että yksilöohjaamista, osallistut verkostotyöhön ja työn suunnitteluun. Käytössämme on mm. Avekki ja Haaste-toimintamallit sekä Hyp-hetket. Asiakkaiden toimintaa rytmittävät yksilölliset päivä- ja viikkostruktuurit. Ulkoilemme päivittäin ja muutenkin toimintamme on aktiivista. Toimintamme pitää sisällään mm. musiikkia, liikuntaa, taidetta, keittiöryhmiä ja multisensorista toimintaa.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työhösi. Sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja omaat ratkaisukeskeisen tyylin tehdä työtä. Ymmärrät kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa tehtävän työn ilot, surut ja haasteet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky aikatauluttaa ja organisoida työtä, oma työssäjaksamisesi huomioiden. Työ vaatii hyviä tiimityötaitoja ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinua on auttamassa tiimi, jolle hyvä perehdyttäminen on tärkeää.

Tueksesi saat kannustavat kollegat, esihenkilön sekä luotettavan työnantajan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Työyhteisömme on hyvähenkinen ja työtilamme ovat uudet ja modernit. Työ- ja päivätoiminnan Fiilari kyselyssä 94% vastaajista suosittelisi työnantajaansa ja onnistumisia työssä koetaan runsaasti 90%.

Tervetuloa työkaveriksemme huipputiimiimme!

Kysymykset työnkuvasta ja -tehtävistä voi osoittaa Mette Apell'lle numeroon 09 310 28068. Kontaktoimme ja kutsumme haastatteluun jo rekrytointiprosessin aikana.

Työsuhteen aloitusajankohta on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai yhteisöpedagogi AMK, tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja huumausainetesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto edesauttaa työtehtävien suorittamista.

Luemme eduksi:
Kokemuksen vahvan psyykkisen tuen autisminkirjon- ja kehitysvammaisten henkilöiden kanssa tehtävästä työstä sekä kokemuksen haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta. Liikunnan, musiikin tai taiteen osaaminen. Puhetta tukevien ja korvaavien menetelmien osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/osallisuus/osallisuutta-edistava-toiminta/kalasatama/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten työ- ja päivätoiminta, Toimintakeskus Kalasatama
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-760-22
  • 10.10.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2543,05 e/kk
  • 21.9.2022 - 5.10.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Mette Apell p. 09 310 28068

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten työ- ja päivätoiminta, Toimintakeskus Kalasatama

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Tukkutorinkuja 7, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat