Ohjaaja / Toimintakeskus Tuomikallio - Tampereen kaupunki

Toimintakeskus Tuomikallio on aikuisten kehitysvammaisten 48-paikkainen päivätoimintayksikkö. Tuomikalliossa työskentelee 1 johtava ohjaaja ja 13 ohjaajaa. Toiminnassa painotetaan liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja ja erilaisia luovia menetelmiä.

Haussa on idearikas, luova, kuntouttavan työotteen ja ohjauksen ammattilainen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaaja toimii kehitysvammaisten aikuisten ohjaamisessa ja päivittäisten toimintojen ylläpitämisessä sekä kehittämisessä. Työ sisältää ohjauksellisia ja hoidollisia tehtäviä.

Kelpoisuus vaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehitysvamma-alan tuntemusta, kokemusta asiakkaiden toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta, kykyä asiakasryhmien itsenäiseen ohjaamiseen ja ensiaputaitoja.

Eduksi lasketaan hyvät vuorovaikutustaidot, jatkuvan työnkeskeytymisen ja ulkoisten uhkien sietokyky, kehitysvamma-alan tuntemus, Pegasos ja Haipro -tietojärjelmen käyttö.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ohjaaja Minna Vesslin puh. 041 730 3543.

Hakuaika päättyy 3.12.2020.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ohjaaja Minna Vesslin puh. 041 730 3543.

Vammaispalvelut ja erillisrahoitteiset, Tuomikallio
Osoite: Lääkärinkallionkatu 8, 33520 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka