Ohjaaja / Työ- ja päivätoiminta Orivesi - Tampereen kaupunki

Hehku tuottaa päiväaikaisen toiminnan palvelua orivesiläisille ja tamperelaisille kehitysvammaisille aikuisille. Hehkussa on 25 asiakaspaikkaa, kolme ohjaajaa ja johtava ohjaaja. Hehkussa toteutetaan toimintaa, jonka tarkoituksena on tukea asiakkaiden selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan hyvä arki ja oman näköinen elämä.

Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen toimeen 10.8.2020 alkaen.

Ohjaajana tehtäviisi kuuluu kehitysvammaisten aikuisten ohjaaminen sekä päivittäisten toimintojen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tuet asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallistumista omaan elämään ja ohjaat itsenäiseen päätöksentekoon. Hehkussa toimitaan asiakaslähtöisesti yhdessä ryhmätyötoiminnan keinoin. Kulttuuri ja taide ovat tärkeitä elementtejä toiminnan toteutuksessa, kuten myös liikunta ja hyvinvointi. Ryhmät suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän tarpeistaan ja toiveistaan lähtien. Toiminnan kehittäminen ja uudistaminen onkin meillä jatkuva prosessi.

Edellytämme sinulta vähintään soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja hygieniapassia. Eduksi katsomme kehitysvamma-alan tuntemuksen, kokemuksen toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä asiakasryhmien ohjaamisesta itsenäisesti.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä joustavaa ja asiakaslähtöistä asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat ajalla 29.6.-15.7. johtava hoitaja Tuula Soukka, puh. 040 589 5287 ja ajalla 16.-19.7. palvelupäällikkö Marjaana Räsänen, puh. 040 800 4712.

Hakuaika päättyy 19.7.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat ajalla 29.6.-15.7. johtava hoitaja Tuula Soukka, puh. 040 589 5287 ja ajalla 16.-19.7. palvelupäällikkö Marjaana Räsänen, puh. 040 800 4712.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Orivesi työ- ja päivätoiminta
Osoite: 35300 Orivesi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!