Ohjaaja / Vamia - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki / Vamia hakee neljää (4) ammatillista ohjaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 2.8.2021 - 31.7.2022.

Vamia on Vaasan kaupungin omistama ammatillisen koulutuksen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa ammatillisia osaajia työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin.

Olemme kaksikielinen oppilaitos, mutta koulutamme suomen- ja ruotsin kielen lisäksi myös englannin kielellä. Opiskelijoita vuosittain on runsaat 4 000 ja henkilökuntaa noin 300. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina. Kaikki tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Haemme ohjaajia seuraaville koulutusaloille:
Koneistusala
Liike-elämäpalvelut, Service Deskin hoitaja
Sosiaali- ja terveysala, lähihoitaja
Sähköala

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä ko. koulutusalan opettajien kanssa Vamian opetuksen ja oppimisen laadun parantamiseksi.

Tehtävässä edellytetään alan ammatillista peruskoulutusta, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa. Arvostamme vahvaa ammatillista osaamisesta. Pystyt toimimaan suomen ja ruotsin kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta palvelevaa ja opiskelijoita kannustavaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Koeaika on kuusi kuukautta

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikolla 21.
Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, joita ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koneistusala: Jarmo Hietikko puh. 040 544 7982
Liike-elämäpalvelut, Service Deskin hoitaja: Tina Ura puh. 040 828 0495
Sosiaali- ja terveysala, lähihoitaja: Toni Borén puh. 040 829 4225
Sähköala: Seppo Uusitalo puh. 040 546 7945

Lisätietoja

Vamia

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat